skip to Main Content

Stabiel

Een website moet altijd bereikbaar zijn. Wij zorgen ervoor dat jouw website 24/7 online staat en zorgen wij ervoor dat deze ook altijd goed bereikbaar is!

Razend snel

Een snelle website is tegenwoordig essentieel, wij zorgen ervoor dat jouw website de optimale snelheid heeft. Hierdoor ervaren de bezoekers een optimale ervaring.

Veilig

Met Waisda webhosting zorgen er wij voor dat de vekeerde bezoekers niet op jouw website komen. Wij gebruiken de nieuwste firewalls en virusscanners die onze gehoste websites beveiligen. Wij leveren standaard een SSL-certificaat bij onze webhosting pakketen.

Webhosting met Waisda

Met Waisda webshoting host je jouw website op onze servers. Wij beheren deze servers en zorgen ervoor dat jouw website altijd bereikbaar en beveiligd is. Wij regelen alles zodat jij er bijna niks aan hoeft te doen.

Het 3-Stappen hosting plan

Kies je pakket

Samen gaan wij kijken welk pakket u nodig heeft om uw website optimaal te hosten. Hierna gaan wij direct een domeinnaam voor u opzetten.

Meteen live

Wanneer duidelijk is welk pakket u kiest, zorgen wij direct dat alles meteen online komt te staan.

Direct aan de slag

Nadat we uw hosting hebben geactiveerd, sturen wij meteen de inlog-gegevens door zodat u meteen uw website kan uploaden!

Waisda houdt zich al meer dan 5 jaar bezig met onder andere webdesign, online marketing en sinds kort webhosting. Wij werken met onze eigen ‘custom made’ templates en passen deze aan tot de wensen van de klant er aan voldoen. Onze werknemers zijn allemaal gediplomeerd in de ICT branche en weten precies hoe ze u het best kunnen helpen. Voor ons is geen enkele uitdaging te gek!

Back To Top